Beyaz Eşya, Mobilya, Elektronik, Kişisel Bakım/Sağlık, Isıtma/Soğutma, Halı ve Ev Aletleri Alışveriş Sitesi

Kişisel Verilerin Korunması

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

1. Aydınlatma Metni’ nin Amacı ve Şirketimizin Veri Sorumlusu Konumu:

Şirketimiz Serezoğlu Alışveriş Merkezleri (“Serezoglu,serezoglu” ve/veya “Şirket,Şahıs,şirket,şahıs”), müşterilere ilişkin kişisel veriler bakımından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun,kanun”) kapsamında “Veri sorumlusu,veri sorumlusu” sıfatına sahip olup işbu Aydınlatma Metni ile söz konusu Kanun uyarınca müşterilerin serezoglu tarafından gerçekleştirilen kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında aydınlatılması hedeflenmektedir.

2. Müşterilere Ait Kişisel Verilerin İşlenme Amacı:

Müşterilere ait kişisel veriler, serezoglu tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, serezoglu tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, serezoglu’ nun ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası, serezoglu’ nun ve serezoglu ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari iş güvenliğinin temini de dahil olmak üzere Kanun’ un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde işlenmektedir. Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere serezoglu tarafından 6698 sayılı kanun kapsamında Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına İlişkin Politika’ dan ulaşılabilecektir.

3. Müşterilerin Açık Rızası Doğrultusunda İşlenecek Kişisel Veriler ve İşleme Amaçları:

Açık rıza doğrultusunda işlenecek kişisel veriler ve işleme amaçları Rıza Metni’ nde belirtilmiştir.

4. Müşterilere Ait Kişisel Verilerin Aktarımı:

Müşterilere ait kişisel veriler, serezoglu tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, serezoglu tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, serezoglu’ nun ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası, serezoglu’ nun ve serezoglu ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari iş güvenliğinin temini için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası da dahil olmak üzere kanun’ un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde serezoglu ve serezoglu Grup Şirketleri, Şirket yetkilileri, iştiraklerimiz, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, hissedarlarımız, kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurumlar ile paylaşılabilecektir.

5. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi:

Kişisel veriler, müşterilerden elektronik ortamda toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler kanun’ un 5. ve 6. maddelerinde ve bu aydınlatma metni ve açık rıza gerekli olduğu hallerde Rıza Metni’ nde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

6. Kişisel Veri Sahibi Olarak Müşterilerin Hakları:

Kanun’ un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri; (i) kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, (ii) kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, (iii) kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, (iv) yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, (v) kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, (vi) Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, (vii) işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve (viii) kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu hakların kullanımına ilişkin talepler, kişisel veri sahipleri tarafından serezoglu tarafından 6698 sayılı kanun kapsamın da Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına İlişkin Politika‘ da belirtilen yöntemlerle iletilebilecektir. Serezoglu, söz konusu talepleri değerlendirerek 30 gün içerisinde sonuçlandıracaktır. Serezoglu’ nun taleplere ilişkin olarak Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen (varsa) ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.


KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN RIZA METNİ

Şirketimiz Serezoğlu Alışveriş Merkezleri (“Serezoglu,serezoglu” ve/veya “Şirket,Şahış,şirket,şahıs”), müşterilere ilişkin kişisel veriler bakımından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun,kanun”) kapsamında “Veri sorumlusu,veri sorumlusu” sıfatına sahip olup işbu Rıza Metni ile söz konusu Kanun uyarınca müşterilerin serezoglu tarafından gerçekleştirilen ve aşağıda belirtilen kişisel veri işleme faaliyetlerine ilişkin açık rızalarının temini hedeflenmektedir.

Kanun’ un 5/2 ile 6/3 maddesinde yer alan kişisel veri işleme şartlarının karşılanamadığı aşağıdaki durumlar için serezoglu tarafından kişisel verilerin işlenebilmesi için müşterilerin açık rızasının alınması gerekmektedir. Açık rıza gerektirmeyen süreçlere ilişkin olarak Aydınlatma Metni kapsamında veri işleme faaliyetleri sürdürülmekte olup açık rıza gerektiren süreçlerde de Aydınlatma Metni’ nde belirtilen temel prensiplere uygun veri işlenmektedir.

Bu kapsamda müşterilerin kişisel verileri serezoglu tarafından 6698 sayılı Kanun Kapsamında Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına İlişkin Politika‘ da Bölüm 3 – Madde IV altında belirtilen amaçlarla ve buradaki usule uygun olarak işlenmektedir. Buna göre kişisel veriler; müşterilere yönelik kampanyaların oluşturulması, serezoglu iş ortakları tarafından serezoglu müşterilerine serezoglu’ nda kullanabilecekleri özel fırsatların sunulması, çapraz satış yapılması, hedef kitle belirlenmesi, müşteri hareketlerinin takip edilerek kullanıcı deneyimini arttırıcı faaliyetlerin yürütülmesi, serezoglu’ na ait internet sitesi ile mobil uygulamanın işleyişinin geliştirilmesi ve müşteri ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmesi, doğrudan ve doğrudan olmayan pazarlama, kişiye özel pazarlama ve yeniden pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, kişiye özel segmentasyon, hedefleme, analiz ve şirket içi raporlama faaliyetlerinin yürütülmesi, pazar araştırmaları, müşteri memnuniyeti aktivitelerinin planlanması ve icrası, serezoglu’ nun sunduğu ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması ile müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin planlanması ve icrası amaçları da dahil olmak üzere genel anlamda serezoglu’ nun ürün ve/veya hizmetlerinin satış ve pazarlama süreçlerinin planlanması ve icrası, serezoglu’ nun sunduğu ürün ve/veya hizmetlere bağlılık oluşturulması ve/veya arttırılması süreçlerinin planlanması ve icrası kapsamında müşteri’ nin vereceği onayı doğrultusunda işlenebilecek ve bu amaçlara yönelik olarak Aydınlatma Metni’ nde belirtilen taraflarla paylaşılabilecektir.

serezoglu.com İnternetten Alışverişin Güvenilir Adresi

Türkiye’ deki başarılı online alışveriş siteleri arasında yer almaktadır. Yaşamın her alanındaki ihtiyaçlarınızı kolayca bulabileceğiniz serezoglu.com’ da 50.000’ i aşkın ürün bulunmaktadır. İnternet alışveriş sitesi ve e-ticaret denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olmayı başaran serezoglu.com’ da onlarca farklı kategoride binlerce ürün beğeninize sunulmaktadır. Müşterilere güven ve kolaylık ve özen üzerine dayalı değer önerileri sunan serezoglu.com’ da siz de avantajlarla dolu internet alışverişi keyfi sürebilirsiniz.

Aradığınız Her Şeyi Bulabileceğiniz Bir İnternet Alışverişi Sitesi

Kişisel bakımınızdan kişisel sağlığınıza, yaşam alanlarınızı düzenlemeden spor aktivitelerinize kadar hayatın pek çok alanında ihtiyacınız olacak tüm ürünleri internet alışverişinin ilk adresi serezoglu.com’ da bulabilirsiniz. Beyaz eşya, Mobilya, Elektronik, Ev & Yaşam, Halı, Isıtma ve Soğutma, Kişisel Bakım, Kişisel Sağlık, Ev Tekstili, Küçük Ev Aletleri kategorilerimize göz atarak alacağınız ürünü inceleyebilir, fiyatlarını görebilir ve hemen kolayca sipariş edebilirsiniz.

Türkiye' nin en büyük online alışveriş sitesi serezoglu.com, 1985 yılından bu yana hizmet veriyor. Serezoğlu alışveriş merkezleri bünyesinde faaliyet gösteren serezoglu.com, yenilikleri ile Türkiye' nin dijital alışveriş sektörüne yön veriyor. Online alışveriş deneyimini her geçen gün daha kolay hale getiren, dijitalleşen dünyanın gereklerine uygun geliştirmelerle sunduğu hizmetleri daha da avantajlı kılan serezoglu.com, ziyaretçilerine bol çeşit, uygun fiyat, hızlı teslimat ve sürpriz indirimler sunuyor. Bugün 35' ten fazla kategori içinde 20 bin den fazla ürün çeşidi bulunduran site, 500 bin den fazla üye ile Türkiye' de e-ticaretin lideri olmanın gururunu yaşıyor.

En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla, en hızlı teslimatla ve müşteri memnuniyeti hedefiyle sunan serezoglu.com, büyümeye ve Türkiye' de e-ticaret deneyiminin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor.

serezoglu.com, 1985' den beri Türkiye’ deki en ucuz fiyatları gösteren alışveriş sitesi olarak yoluna devam ediyor! Online alışverişte en ucuz fiyatları bulmayı kendine misyon edinen serezoglu.com felsefesini şöyle özetliyoruz: İndirime değil fiyata bak. Paket fiyatına değil birim fiyatına bak. Pahalı ürün al ama aynı ürünü daha pahalıya alma! Ucuz alırken neyi eksik aldığına da dikkat et! serezoglu.com ile bütün piyasa ve tüm fiyatlar elinizin altında: Tüketiciler mağaza mağaza gezmeden, internette saatlerce fiyat araştırması yapmadan; kısacası vakitlerini boşa harcamadan, aradıkları ürüne ait tüm bilgilere tek tıkla kolayca ulaşıp alışverişlerini en ucuz fiyat ile tamamlıyor.

Fiyatı Takip Edin, İndirimlerden Anında Haberdar Olun

serezoglu.com, tüketiciler için bütün fiyatları anlık ve otomatik takip eder. “Fiyatı Takip Edin” özelliği ile de en ufak bir fiyat değişiminde tüketiciyi uyarır. Bu sayede alışveriş doğru zamanda ve en ucuz fiyattan tamamlanarak tasarruf imkanı oluşur. Tüketicinin bu özellikten yararlanması için yapması gereken takip ettiği üründe “Fiyatı Takip Edin” butonuna tıklamak. Artık bütün fiyat değişimleri elinin altında!

İndirimler ve Fiyatı Düşen En Ucuz Ürünler

Fiyatı düşen ucuz ürünlere kolay bir şekilde erişebilmek internet alışverişini tercih eden kullanıcılar için önemli bir kriter. Ancak, indirim ve fiyatı düşen ürünler hakkında bilgi sahibi olmak için yüzlerce siteyi tek tek araştırmak hiç kolay değil. Arama motorların da saatler harcamadan alışveriş yapma imkanı sunar. En iyi online alışveriş sitesi olarak hizmet veren serezoglu.com' un arayüzünde bulunan eşsiz ve pratik filtreleme özelliği ile en doğru ürüne kolay bir şekilde erişmenizi sağlar.

Piyasaya Göre En Ucuz Ürünler

serezoglu.com, bir çok büyük market ve mağazanın piyasadaki en ucuz ürünleri güncel olarak satışa sunar. Düzenli periyotlar da gerçekleştirdiği piyasa araştırması sonucu en ucuz alışveriş önerileri ile müşterilerine hizmet verir. Bu hizmet sayesinde bütçeden tasarruf etmek kolay hale gelir. serezoglu.com internet adresi ile internette zaman kaybetmeden binlerce ürün arasında piyasadaki en ucuz fiyat opsiyonlarını görüntüleyebilmek oldukça basit. serezoglu.com Piyasanın en kaliteli ürünlerini en düşük fiyattan satın almanızı mümkün kılar.

Mağazalar da ki En Uygun Fiyatlar

serezoglu.com, yüzlerce ürün kategorisi ile binlerce üründen oluşan geniş bir mağaza kategorisine sahiptir. serezoglu.com ile ihtiyaç duyulan ürünlerin mağazalardaki en uygun fiyatlarını görüntülemek çok kolay. serezoglu.com adresinde yer alan sayfalar da ürünlerin fiyat karşılaştırması takip edilebilir ve bu sayede en ucuz ürünler kolay bir şekilde kıyaslanabilir. Tüm bunlara ek olarak mağazalarda yer alan ürünlerin teknik özelliklerinden yardım alınabilir ve karar verme aşamasında işinize yarayacak kullanıcı yorumları okunabilir. En ucuz alışveriş siteleri arasında yer alan serezoglu.com, farklı fiyatları tek sayfada toplayarak aynı zamana ürün karşılaştırma niteliği ile kullanıcılarını mağazalar arasında zaman kaybetme zahmetinden kurtarır ve onlara zamandan tasarruf imkanı tanır.

Kampanya Dönemlerin de En Uygun Fiyatları Bulun

serezoglu.com ile Black Friday, 11.11, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü, Doğum Günü gibi özel günlerde tüm ürünler de en ucuz fiyatlar ile alışverişçiye sunulur. Bütün ürün fiyatları tek tıkla görülebilir ve bu sayede kazançlı bir alışveriş yapılabilir. Fiyat grafiği sayesinde aranılan ürünün son 5 aylık fiyat aralığı takip edilebilir. Ürünlerin açıklamaları, görselleri, yorumları ve güncel fiyatları ile ihtiyaç duyulan bir çok detaya erişmek kolay hale gelir. Aynı zaman da ürün detayları sunan sayfalar ile yeni ve popüler ürünlerin yanı sıra benzer özellikteki ürünler de görüntülenebilir.

serezoglu.com, kampanya dönemlerin de indirimli ve yeni ürünleri elektronik mail yoluyla kullanıcıları ile buluşturur. E-bülten hizmeti ile en ucuz fiyat, kampanya, promosyon, indirim ve yeni ürünlerden haberdar olmak çok kolay. Bu hizmetten faydalanmak için e-bülten hizmetine e-mail adresi ile kayıt olabilirsiniz.

Türkiye' nin önde gelen alışveriş siteleri arasında olan, en çok tercih edilen İnternetten Alışverişin Güvenilir Adresi serezoglu.com, en iyi ürünleri en uygun fiyatla ulaştırmak için çalışıyor ve Türkiye online alışveriş siteleri arasında yıllardır bulunduğu zirveyi koruyor. Türkiye' nin her il ve ilçesine, her tarza, her yaşa, her ihtiyaca ve bütçeye hitap eden ürün çeşitliliğiyle, alışverişte mesafeleri ortadan kaldıran serezoglu.com' da ünlü markalara, en sevilen ürünlerden en çok ihtiyaç duyulanlara kadar yüzbinlerce ürünü bulabilirsiniz. Online alışveriş siteleri arasında yıllardır bir numara olan, en sevilen ve en güvenilen online alışveriş sitesi olmayı başaran serezoglu.com, kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşamanızı hedefliyor. Bu yüzden geliştirdiği güvenli ödeme sistemleri, cazip ödeme koşulları ve taksit imkânları, hızlı ödeme, kolay iade gibi hizmetleriyle online alışverişi kolaylaştırıyor, alışveriş deneyiminin kalitesini arttırıyor. serezoglu.com, kurulduğu günden bu yana online satış sistemini daha keyifli ve güvenli kılmaya devam ediyor. Yüzlerce kategorisinde yer alan inanılmaz ürün çeşidi ve en uygun fiyatlarıyla ünlü markalar serezoglu.com' la bir tık uzağınızda. Son model elektronik ürünlerin olduğu teknoloji kategorisinden istediğiniz cep telefonu modelini, hayalini kurduğunuz bilgisayarı ve diğer elektronik ürünleri uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle online satın alabilir, en sevdiğiniz markaları içeren halı kategorisinden yeni sezon halılara uygun fiyat garantisi ile ulaşabilirsiniz. Online satışın ve güvenli alışverişin adresi serezoglu.com, %100 Orjinal Ürün garantisi veren alışveriş sitesidir.

Türkiye' nin Güvenli Online Alışveriş Merkezi © Copyright 1985 - 2022 SEREZOĞLU Alışveriş Merkezleri, Her Hakkı Saklıdır.
Sayfa Başına Git